2012. január 23., hétfő

FUJIFILM FINEPIX T200 10Xzoom,HDvideo,panorama ÚJ! - Jelenlegi ára: 29 900 Ft +

A FujiFilm T sorozata a nagyközönség számára készült. A FinePix T200 fényképezőgéppel egy elérhető árú, nagy teljesítményű kompakt digitális fényképezőgép tulajdonosa lehet.
Ez a T200 a legújabb technológiákat is ismeri, ez a FinePix fényképezőgép egy 14 megapixeles érzékelővel és nagylátószögű 28-280 mm 10x optikai zoom objektívvel is rendelkezik.
Ez a T200 kettős: mechanikus és digitális stabilizációs rendszerrel teszi lehetővé a tökéletes pontosságot.
A  FinePix T200 arcfelismerő funkciót, 180 °-os panoráma üzemmódot és egy Livre-album rendezőt is tartalmaz .
Ezzel a FujiFilm fényképezőgéppel 720p formátumú videót rögzíthet és meg is oszthatja azt a Facebook-on és a YouTube-n.
VÁSÁRLÁS ELŐTT ÉRDEKLŐDJ VAN E KÉSZLETEN A TERMÉKBŐL!!  
FIZETÉS: CSAK ELŐREUTALÁS 
SZÁLLÍTÁS: ÉRTÉKBÍZTOSÍTOTT POSTAI CSOMAGKÉNT!  
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NEM LEHETSÉGES!  
CSERE NEM ÉRDEKEL!  
NÉZD MEG A TÖBBI TERMÉKEMET IS, A LEGTÖBB MŰSZAKI DOLGOT BE TUDOM SZEREZNI KÉRDEZZ BÁTRAN!!
A termék az átutalást kővető 5. munkanap érkezik a vevőhöz.  
A terméken gyártói garancia van. Működési zavar vagy meghibásodás esetén a termékeket közvetlenül a gyártóhoz vagy annak hivatalos képviselőjéhez kell visszaküldeni vagy elvinni, vagy rajtam keresztül a nagyker azonnal cseréli vagy javítja. Ha énrajtam keresztül intézed természetesen állom a postaköltséget és minden anyagi vonzatát a szervizelésnek vagy cserének.

Jelenlegi ára: 29 900 Ft

Az aukció vége: 2012-01-22 23:55
. FUJIFILM FINEPIX T200 10Xzoom,HDvideo,panorama ÚJ! - Jelenlegi ára: 29 900 Ft

Fontos